Ik volgde de reeks ‘En als we het nu eens over seks zouden hebben …’ en de gratis challenge ‘Boost je liefdesleven’. Ik heb daardoor op korte tijd heel veel over mezelf bijgeleerd. Ik leerde mezelf kennen, niet alleen op vlak van seksualiteit, maar vooral als compleet persoon in alle facetten, inclusief seksualiteit. En dat laatste had ik in mijn persoonlijke ontwikkeling toch wel heel sterk verwaarloosd, besef ik nu. Ik ben Leen daarom heel dankbaar.
 
Leen leert je met verwondering op een speelse manier naar jezelf kijken en jezelf in vraag stellen. Ze reikt heel veel tools aan, te veel om op te noemen, maar onder meer: filmpjes, extra literatuur, meditaties, EFT,… Zonder belerend te zijn. Je pikt eruit wat je ligt.
 
Geen vraag blijft onbeantwoord. Je krijgt niet altijd het antwoord dat je hoopt te krijgen, of dat binnen je verwachtingspatroon ligt, en dat kan soms behoorlijk confronterend zijn, maar dat hoort nu eenmaal bij een groeiproces.
 
De stress en spanning, ja zelfs leegheid, die seks bij mij opriepen werden geleidelijk vervangen door een ontspannen gevoel vol vertrouwen. Ik ontdek de puurheid en vreugde ervan. Zonder dat het allemaal ‘te zwaar’ wordt; seks op een luchtige manier benaderen en er ook zo over praten: alsof je jouw partner vraagt om een fles water door te geven. Dat had ik nooit verwacht.
 
Ik beveel Leen aan als sekscoach, zeker ook voor singles. Leen heeft een heldere kijk op  relaties en roept tijdig stop als je teveel ‘schuld’ naar jezelf toetrekt, wat wel al eens het geval is na een gebroken relatie, al zeker als de verantwoordelijkheid voor de breuk (al dan niet gemakshalve) in jouw schoenen wordt geschoven.  Ze leert je dat elke partner voor 100% verantwoordelijk is voor zijn/haar aandeel in een relatie.  Daardoor kan je je gemakkelijker concentreren op jouw aandeel en hieruit leren.
 
Ik schreef me intussen met vertrouwen in voor de sessies die vrijdag aanstaande starten: ‘Boost je seksualiteit’. Mijn verwachting liggen hoog, maar ik ben nu al zeker dat ze ingelost zullen worden.
 Marie-Henriëtte
Net als voor vele anderen is seksualiteit voor mij een moeilijk onderwerp, niet iets waarover je met jan en alleman praat.
Sinds ik Leen ken, is dat echter beetje bij beetje aan het veranderen.
Het doet deugd iemand met zo veel openheid te horen praten over seksualiteit. In haar lezing ‘De sluipmoordenaars van je InTeamiteit’ bevestigde Leen dingen die ik al wist, maar waren er ook veel ‘aha’ momenten:
ideeën die ik zelf wil proberen & zinnetjes die maken dat je anders naar jezelf gaat kijken.
Ik ben er 100% zeker van dat iedereen geïnspireerd & met meer zelf-liefde en openheid naar buiten is gestapt. Bedankt Leentje
Sarah
Ik vond het traject “Goesting in Overvloed” super. Leen combineert beide zaken (geld en seks) in één traject. Het heeft mij geleerd om meer naar mezelf te kijken. Maar ook leert je dit traject jou om meer in overvloed te gaan geloven en om af te stemmen op wat je wil. Ik zou iedereen aanraden dit traject te doen, want er komt veel los qua seksualiteit en qua overvloed ! Bedankt Leen.
Arianne

Leer mij beter kennen op: